Menu
Blog

Bel-me-niet pakket

Bel-me-niet pakket

Hoe zorgt u dat u aan de wettelijke regelgeving rondom het bel-me-niet register voldoet, zonder dat u daar een duur live gesprek voor nodig heeft? Een bel-me-niet pakket in een IVR-systeem is de oplossing.

Verplichting

Bij elk uitgaand commercieel telefoongesprek bent u verplicht om het bestaan van het bel-me-niet register te melden. De inschrijving in het register kan vrij lang duren aangezien er meerdere categorieën moeten worden doorgenomen. Een gesprek kan hierdoor veel langer duren met alle extra kosten van dien. Een betere optie is om deze verplichting in te vullen met een IVR. Op deze manier handelt u altijd conform de wet en wordt de ‘live’ gespreksduur niet verlengd.

Mtel heeft in overeenstemming met de wetgeving het bel-me-niet pakket ontwikkeld, waarmee registraties voor zowel het bel-me-niet register als voor het recht van verzet via IVR kunnen worden afgehandeld. Een voorbeeld kunt u beluisteren op nummer 010-7111364. Geen zorgen, u wordt niet echt geregistreerd.

Anderen bekeken ook

Nog meer interessante artikelen

5 tips om je contact center efficiënter in te richten Interview Remco Spierings met Customerfirst! Zorg voor persoonlijk klantcontact over meerdere communicatiekanalen
Meer nieuws

Meer weten?

Mtel is de gesprekspartner in klantcontact. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bel mij terug
Contactcenter manager
ICT manager
Overig
Chat met ons