Menu

Online Bedrijfstelefonie

Helpt medewerkers effici├źnt en effectief te werken

Hoe zorgt u dat uw medewerkers zorgeloos en optimaal bereikbaar zijn? Met Online Bedrijfstelefonie (OBT) van Mtel heeft u geen omkijken meer naar de telefonieomgeving. Wij bieden OBT  vanaf onze datacenters aan over een IP verbinding met uw vestiging(en). U heeft dus geen eigen apparatuur of technische kennis meer nodig. U houdt uw huidige telefoonnummers en uw medewerkers kunnen gewoon blijven bellen zoals ze dat gewend zijn. Daarnaast profiteren zij van de voordelen van nieuwe toepassingen zoals de integratie met Microsoft® Outlook en integratie vast- mobiel.

Persoonlijke communicatie tools

Mtel heeft voor iedere medewerker een op maat gesneden set communicatie tools. Hiervoor hebben we standaard profielen gedefinieerd. Uw buitendienstmedewerkers en managers zijn bijvoorbeeld zowel op kantoor als onderweg bereikbaar op één telefoonnummer. Uw telefoniste heeft een PC applicatie om snel en efficiënt door te verbinden naar een beschikbare medewerker. Door in te loggen op een vrij toestel zijn flexwerkers overal bereikbaar op hun eigen nummer. Tot slot is ook voor klantenservicemedewerkers een speciale callcenter desktopapplicatie beschikbaar.

‘Medewerkers bepalen zelf waar en wanneer ze bereikbaar willen zijn’

Direct besparen en geen investering in een eigen telefooncentrale

Onze OBT dienst zorgt ervoor dat u efficiënter en slimmer kunt gaan werken. U hoeft zelf niet te investeren in een telefooncentrale. Een abonnement per gebruiker volstaat en u betaalt slechts voor de functionaliteit die u nodig heeft. Het licentiemodel biedt u een hoge mate van flexibiliteit om het aantal gebruikers te verhogen of verlagen. Bestaande telefoonlijnen zijn niet meer nodig.

Daarnaast bent u met SaaS telefonie altijd up to date.

U hoeft geen dure updates meer uit te laten voeren op uw huidige telefooncentrale. Dit in combinatie met onze scherpe gesprekstarieven en gratis onderling bellen zorgt ervoor dat u direct kosten kunt besparen. Onze zakelijke telefonie oplossing is met name geschikt voor organisaties met 50 of meer geautomatiseerde werkplekken.

Voordelen Online BedrijfsTelefonie

  • Integratie met Outlook, Lync en Explorer
  • One number
  • Flexwerken
  • CTI integraties
  • Call recording

Vraag het aan Mtel, De GespreksPartner in klantcontact

Onze contactgegevens

Victoria Park Kralingen
Gebouw Plataan
Kralingseweg 233-235
3062 CE Rotterdam

088 - 428 31 11
info@mtel.nl