Menu

Technologie partners


Voxeo levert wereldwijd hosted SIP/VOIP IVR. Tevens biedt Voxeo service providers de mogelijkheid om middels het Prophecy platform met de ontwikkelomgeving CXP  selfservice en spraakherkennings-applicaties  te ontwikkelen en in te richten. Voxeo heeft zowel vestigingen in de Verenigde Staten als in Europa en is sinds de oprichting in 1999 elk jaar met 100% gegroeid. In 2013 is Voxeo overgenomen door Aspect.


BroadSoft is wereldwijd een toonaangevende partij en vernieuwer op het gebied van residentiële en business Voice over IP (VoIP) applicaties. BroadSoft loopt al meer dan 10 jaar voorop in de markt voor IP technology. Meer dan 450 telecommunicatie service providers maken gebruik van de producten van BroadSoft om hun klanten te voorzien van communicatiemiddelen op maat. Deze middelen variëren van bellen en gebeld worden tot meer geavanceerde callcenter oplossingen en clouddiensten (BroadCloud) zoals conferencing, instant messaging en webcollaboration.


Enghouse Interactive levert technologie en kennis om de waarde van de klantcontacten te maximaliseren. Enghouse levert een uitgebreid portfolio klantcontact oplossingen zoals contact center, predictive outbound dialer, IVR en call recording oplossingen die elke telefonie omgeving ondersteunen, on premise of cloud. Enghouse Interactieve heeft wereldwijd duizenden klanten, ondersteund bij het wereldwijde partnernetwerk en meer dan 700 medewerkers binnen haar internationale activiteiten. Enghouse interactive is onderdeel van Enghouse Systems Limited, een software en service organisatie genoteerd op de Toronto Stock Exchange onder “ESL”. Enghouse Systems is opgericht in 1984 en is een continu winstgevend bedrijf dat zowel organisch als door overname groeit. Enkele overnames van gewaardeerde specialisten zijn: AndTek, Arc, CosmoCom, Datapulse, IAT, IT, Sonix, Reitek, Safeharbor, Syntellect, Telrex, Trio en Zeacom. Kijk voor meer informatie op www.enghouseinteractive.com.Nuance is wereldwijd marktleider op het gebied van spraakherkenning en text-to-speech oplossingen. De organisatie levert hiernaast onder andere producten op het gebied van digitaliseren van documenten. Naast het hoofdkantoor in België heeft Nuance vestigingen en distributeurs over de hele wereld.
 Mtel is gecertificeerd partner van Microsoft, wij ontwikkelen middleware met behulp van de nieuwste Microsoft technologieën die voor integratie tussen de verschillende platformen zorgt. Daarnaast ontwikkelen wij klant specifieke websites waarmee de klant zijn oplossing kan beheren.

Vraag het aan Mtel, De GespreksPartner in klantcontact

Onze contactgegevens

Victoria Park Kralingen
Gebouw Plataan
Kralingseweg 233-235
3062 CE Rotterdam

088 - 428 31 11
info@mtel.nl